Lëmsh

Alarm në zyrat e BBC-së, emisioni u ndërpre për disa minuta

 

Për 15 minuta, ekipi i radio BBC-së e ka ndërprerë programin e drejtpërdrejt pas një alarmi për zjarr.

Ekipi i emisionit, përfshirë prezantuesit Martha Kearney dhe Nick Robinson, u detyruan të largoheshin nga ndërtesa në ora 07:39, derisa stafi më pas iu tha se kishte ndodhur një problem dhe se nuk ka rrezik