Lëmsh

Deputetja e Zelandës së Re shkon për të lindur në spital me motoçikletë

 

Një deputete e Zelandës së Re shkoi me biçikletë në spital pasi i kishin nisur dhimbjet e lindjes.

Deputetja Julie Anne Genter, ka shkruar në Facebook pasi ka sjell në jetë foshnjën e saj, se nuk e kishte planifikuar të bënte kështu por që përfundoi duke shkuar vetë në spital, dhe atë me motoçikletë.