Lëmsh

Pema e Krishtlindjeve në Shtëpinë e Bardhë

 

Jill Bideni ka hapur sezonën e festave në Shtëpinë e Bardhë, me pranimin e pemës zyrtare të sivjetme të krishtlindjeve për shtëpinë më të pushtetshme të botës.

Pema është sjellë nga Karolina Veriore. Pasi ka përshëndetur të pranishmit dhe ka shikuar dhuratën, zonja e parë ka thënë: “Shih sa e bukur është”.