Lëmsh

Presidenti Biden i jep gaz Hummerit të ri elektrik në Detroit

 

Presidenti amerikan Joe Biden ka vozitur Hummer-in e ri, tërësisht elektrik të General Motors, me një shpejtësi të madhe, e për të cilin më pas ka deklaruar se ishte edhe më i shpejtë se Corvette Stingray i tij.

Presidenti ka qëndruar të mërkurën në fabrikën e automjeteve elektrike, të prodhuesit të automjeteve në Detroit, Michigan, ku po ndërtohet Hummer-i i ri i GM, dhe i testuar.