Lëmsh

Flakaresh ndaj kryetarit, në mes të skenës

 

Kryetari i zgjedhur i provincës veriperëndimore iraniane është sulmuar nga një person gjatë inaugurimit të tij.

Motivet e flakareshit ndaj kryetarit të provincës së Azerbajxhanit Lindor të Iranit mbeten të paqarta, por është raportuar se ai dikur ka shërbyer si shef i paramilitarëve të Gardës Revolucionare të Iranit dhe në një rast ishte kidnapuar.