Lëmsh

Për banorët e përgjumshëm të Hong Kongut ofrohet udhëtimi 5 orësh me autobus për të fjetur

Foto: AP
 

Banorët udhëtarë të uritur dhe të privuar nga gjumi mund të gjejnë një turne të ri me autobus në Hong Kong për të bërë një sy gjumë.

Udhëtimi prej 76 kilometrash, pesë orë në një autobus të rregullt dykatësh rreth territorit ka për qëllim t'i tërheqë njerëzit që i zë gjumi lehtësisht nga udhëtimet e gjata. Ajo u frymëzua nga tendenca e udhëtarëve të lodhur për të rënë në gjumë në transportin publik.