Lëmsh

Një breshkë në SHBA çel me dy koka dhe gjashtë këmbë

 

Një breshkë e rrallë në Massachusetts ka lindur ndryshe nga të tjerat.

E njëjta ka dy koka dhe gjashtë këmbë, duke e bërë zvarranikun një ndër speciet të cilat janë të kërcënuara dhe shumë të rralla.