Lëmsh

Zbulohet breshka me dy koka

Foto: Cape Cod Times
 

Një breshkë e rrallë dyjavëshe me dy koka është gjallë dhe lëvizë me të gjashtë këmbët e saj në Qendrën e kafshëve të egra “Birdsey Cape” në Massachusetts.

Një specie e kërcënuar në shtet, kjo breshkë (terrapina me diamant) po ushqehet mirë. Të dy kokat veprojnë në mënyrë të pavarur, duke dalë për ajër në periudha të ndryshme, dhe brenda guaskës së tij janë dy sisteme gastrointestinale për të ushqyer të dy anët e trupit të tij, raporton AP.