Lëmsh

Aeroplani me kabinën “nënujore”

Foto: CNN
 

Pasagjerët e avionëve privatë së shpejti do të mund të udhëtojnë nëpër ajër dhe "nën ujë" në të njëjtën kohë falë një koncepti të ri unik për kabinën.

Specialisti për rregullimin dhe mirëmbajtjen e aeroplanëve Lufthansa Technik ka zbuluar paraqitjet për një dizajn të ri të kabinës për Airbus Corporate Jet ACJ330 që u lejon atyre në bord të "zbulojnë botën" gjatë rrugës.