Lëmsh

“Guiness” certifikon motrat japoneze si binjaket më të vjetra në botë

Foto: AP
 

Libri i Rekordeve "Guiness" ka certifikuar dy motrat japoneze si binjaket më të vjetra në botë,

Umen o Sumiyama dhe Koume Kodama kanë lindur më 5 nëntor 1913, në Shodoshima të Japonisë Ato janë 108-vjeçare e disa ditë, derisa “Guiness” publikoi rekordin në Ditën e Respektimit të Moshës në Japoni.