Lëmsh

101-vjeçarja që rri gjithë ditën në det duke peshkuar

Foto: AP
 

Kur Virginia Oliver kishte filluar të peshkonte karavidhe, Lufta e Dytë Botërore ishte më shumë se një dekadë afër, sinjali elektronik i trafikut ishte zbulimi më i fundit dhe vetëm pak gra atëherë merreshin me këtë punë.

Afërsisht një shekull më vonë, në moshën 101-vjeçare, ajo vazhdon ta bëjë këtë punë.