Lëmsh

Burri zbulon tunele nëntokësore në shtëpinë 500-vjeçare të familjes së tij

 

Një burrë ka zbuluar dhjetëra tunele nëntokë dhe dhoma të fshehura nën shtëpinë e familjes së tij.

Freddy Goodall po shikonte për fotografitë e vjetra të familjes së tij në shtëpinë 500-vjeçare, kur gjeti një derë në bibliotekë.