Lëmsh

84-vjeçari që fshehu tankun në bodrum, dënohet me kusht dhe me 250.000 euro

 

Një pensionist nga Gjermania u dënua me kusht dhe një gjobë, pasi u zbulua se ai mbante një arsenal të konsiderueshëm armësh në bodrum, madje edhe një tank.

I akuzuari, 84-vjeç, mori një dënim me kusht prej 14 muajsh burg dhe duhet të paguajë 250.000 euro.