Lëmsh

Televizioni korean kërkon falje pasi përdori picën për të përshkruar Italinë

 

Pica për Italinë, Drakula për Rumaninë dhe Çernobili për Ukrainën.

Këto ishin fotografitë dhe nëntitujt e përdorur nga një transmetues i Koresë së Jugut për të përshkruar kombet në ceremoninë e hapjes së Lojërave Olimpike të Tokios.