Lëmsh

Një austriak kafshohet nga pitoni në tualet

 

Një burrë nga Austria u kafshua nga një piton 1.6 metër gjatë rutinës së përditshme në tualet në shtëpinë e tij.

Pitoni, i cili duket se u largua nga shtëpia e fqinjit dhe u fut përmes gypave, iu rikthye pronarit të tij.