Lëmsh

“Mbreti” nuk mbahet si kafshë shtëpiake, policia ia merr luanin familjes

 

Autoritetet kanë “shpëtuar” një luan që po mbahej ilegalisht si kafshë shtëpiake nga një familje në Kamboxhia.

Zbulimi u bë nga videot e publikuara në rrjetin social Tik Tok, ndërsa mësohet se kafsha ishte importuar fshehurazi dhe mbahej në një vilë në kryeqytetin Phnom Penh.