Lëmsh

Politikanit francez i hedhin miell fytyrës gjatë deklaratës

 

Jean-Luc Mélenchon, politikan francez dhe kandidat në zgjedhjet presidenciale, ka përjetuar një moment të sikletshëm, kur gjatë protestave të organizuara në Paris, një qytetar i hodhi miell në fytyrë.

Deri më tani lidhur me këtë incident nuk është arrestuar askush, ndërsa Melenchon ka theksuar se një gjë e tillë “duhet të marrë fund”.