Lëmsh

3-vjeçarja fiksohet me biçikletën e ushtrimeve të prindërve të saj

 

Jason Meyers dhe Brian Nicholls e kanë realizuar ëndrrën e vajzës së tyre në ditëlindjen e saj të tretë.

Pasi vajza e vogël e çiftit në Salt Lake City u fiksua me biçikletën e ushtrimeve të babait të saj Peloton, prindërit i bënë asaj një kopje të saj në madhësinë për një fëmijë, duke e kompletuar atë me një tablet që tregon personazhe të animuara.