Lëmsh

Milioneri i teknologjisë i cili ishte braktisur kur kishte vetëm dy ditë jetë

 

Freddie Figgersit i ishte dhënë kompjuteri i parë në moshën 9-vjeçare. Ndonëse kompjuteri ishte i vjetër dhe nuk punonte aq mirë, ky ishte momenti kur Freddie kishte ndjerë dashurinë e parë për teknologjinë, gjë që më pas e çoi atë drejt një zbuluesi, ndërmarrësi dhe një milioneri të telekomit.

“Mos lejoni që rrethanat e jetës të përcaktojnë atë se kush jeni”, është këshilla e tij, tani që ai është një 31-vjeçar shumë i suksesshëm në fushën e teknologjisë.