Lëmsh

Raporti amerikan për UFO-t hyn aty ku askush më parë nuk ka hyrë

 

Një task-forcë do t’i ndajë para Kongresit amerikan të dhënat e mbledhura për fenomenet e pazakonta fluturuese. Entuziastët e UFO-ve janë gëzuar. Por, një ekspert gjerman që ka studiuar çështjen për dekada me radhë nuk beson se jashtëtokësorët kanë qenë vërtet ndonjëherë në Tokë

Nëse jeni të interesuar për UFO-t (objektet e paidentifikueshme fluturuese) dhe keni menduar gjithmonë se çfarë saktësisht dinë për ta Qeveria dhe Inteligjenca amerikane, qershori i vitit 2021 mund të jetë muaj i madh.

Një task-forcë rreth fenomeneve të paidentifikueshme ajrore, grup që vepron përbrenda Departamentit amerikan të Mbrojtjes, do ta prezantojë një raport të paklasifikuar para Kongresit këtë muaj, raport që shpalos të dhënat e mbledhura nga zyrtarët e Pentagonit për fenomenet ajrore të paidentifikueshme.