Lëmsh

Një studenteje në Itali aksidentalisht ia japin gjashtë doza të vaksinës së Pfizerit

 

Një studenteje në Spitalin “Noa” në Massa të Italisë aksidentalisht i është injektuar një shishe e tërë e vaksinës antiCOVID të Pfizerit që përmban gjashtë doza, raporton “Gazzetta del Sud”.

Studentja 23-vjeçare është hospitalizuar në dhomën e emergjencës në Massa dhe është nën mbikëçqyrje të mjekëve.