Lëmsh

Një grua thotë se u rrëmbye më shumë se 52 herë nga alienët

 

Një grua ka rrëfyer se është rrëmbyer më shumë se 52 herë nga alienët, gjatë gjithë jetës së saj, dhe për këtë ajo thotë se ka prova.

Paula 50-vjeçare, e cila nuk ka dashur ta zbulojë mbiemrin e saj, ka thënë se rrëmbimi i saj i parë kishte ndodhur kur ajo ishte gjashtëvjeçare, duke shtuar se ka qenë në praninë e UFO-ve disa herë me radhë.