Lëmsh

15 vullnetarë qëndruan 40 ditë të izoluar në një shpellë në Francë

 

Pas 40 ditësh izolimi në mënyrë vullnetare, 15 njerëz nga eksperimenti shkencor kanë dalë nga shpella e errët në Francën Jugperëndimore.

Për shumë prej tetë burrave dhe shtatë grave, koha ka shkuar më ngadalë në thellësitë e errëta të shpellës Lombrives në Pirinejet franceze.