Lëmsh

Pasagjerja goditet në kokë nga breshka “fluturuese”

Pasagjerja goditet në kokë nga breshka “fluturuese”
Foto: Ilustrim
 

Është e zakonshme për gurët apo copëza nga toka të përplasen përmes një xhami të përparmë dhe të dëmtojnë një shofer apo pasagjerët – por sa është e mundur që këtë ta bëjë një breshkë?

Një grua 71-vjeçare e cila po udhëtonte me vajzën e saj në Florida, u lëndua në ballë kur një breshkë u përplas në xhamin e makinës së tyre, duke e goditur atë.