Lëmsh

Disa vidra në një akuarium në Atlanta rezultojnë pozitive me koronavirus

Disa vidra në një akuarium në Atlanta rezultojnë pozitive me koronavirus
 

Disa vidra në një akuarium në Atlanta kanë rezultuar pozitive me koronavirus dhe janë duke pritur rikuperimin e plotë.

“Ato filluan të shfaqnin simptoma të lehta të frymëmarrjes si teshtima, hundë të lëngshme, letargji të lehtë dhe disa filluan të kolliteshin," u tha në një deklaratë.