Lëmsh

Burri që futi veten në kuti te ngarkesat e aeroplanit për t’u kthyer në Londër pasi mbeti pa para

Burri që futi veten në kuti te ngarkesat e aeroplanit për t’u kthyer në Londër pasi mbeti pa para
Foto: Dikush demonstron gjendjen si e kishte gjetur Robsonin në kuti/ AP
 

Sapo kishte arritur në Australi nga Uellsi, por adoleshenti Brian Robson shpejt kuptoi se ka bërë një gabim të madh duke migruar në anën tjetër të botës.

Fatkeqësisht, 19-vjeçari nuk pati para për të mbuluar koston e braktisjes së skemës së migracionit me të cilën kishte udhëtuar më 1964, si dhe fluturimin e tij në shtëpi.