Lëmsh

Një burrë i propozon të fejuarës me pesë lloje të unazave

Një burrë i propozon të fejuarës me pesë lloje të unazave
 

Një burrë ka shkuar përtej të zakonshmes për ta bërë të fejuarën e tij të ndihet e veçantë.

Javën e kaluar, William Hun është bërë viral duke i dhenë gruas së tij të ardhshme 5 unaza të ndryshme pas një udhëtimi me helikopter. Hunn siguroi një sërë stilesh unazash që shfaqnin gurë të ndryshëm të prerë dhe modele të ndryshme për të fejuarën e tij për të zgjedhur.