Lëmsh

Rusët shndërrojnë maskat në karburant

Rusët shndërrojnë maskat në karburant
 

Shkencëtarët rusë janë fort të bindur se kanë krijuar një makinë për asgjësimin e maskave të fytyrës dhe t’i riciklojnë ato për t’i përdorur si karburant dhe për asfaltim rrugësh.

Puna e madhe është bërë në Institutin e Termofizikës në Novosibirsk, dega siberiane e Akademisë Ruse të Shkencave.