Lëmsh

Mësime në mal, nxënësja me stil të përkryer për klasat online

Mësime në mal, nxënësja me stil të përkryer për klasat online
 

Çdo ditë 10-vjeçarja Fiammetta Melis ngjet malin në Caldes, në veri të Italisë, me çantën e saj rozë, për t’i ndjekur mësimet online.

Lidhet me internet nga telefoni i nënës së saj dhe ndjek mësimet shumë larg prej klasës, sikurse pjesa dërrmuese e nxënësve në Itali shkaku i pandemisë Covid-19.