Lëmsh

“Uber” obligohet t’i paguajë 1.1 milion dollarë një gruaje të verbër

“Uber” obligohet t’i paguajë 1.1 milion dollarë një gruaje të verbër
 

Kompania e taksive “Uber” është obliguar që t’i paguajë 1.1 milion dollarë një gruaje të verbër e cila ishte refuzuar të transportohej në 14 raste të ndryshme.

Lisa Irving ka deklaruar, se vozitësit e kësaj kompanie ishin në disa raste verbalisht abuziv ndaj saj dhe se e kanë ngacmuar atë për transportimin e qenit të saj, i cili e udhëzon atë për kryerjen e lëvizjeve.