Lëmsh

Burgu me kanal televiziv

 

Dyert pas zinxhirëve metalikë mbyllen përgjatë korridorit që të dërgon drejt një kopshti të vogël, përtej të cilit ndodhet shkolla e burgut.

Gjatë viteve të kaluara, shkollat janë mbyllur, rihapur dhe janë mbyllur përsëri pasi autoritetet kishin vendosur masat e izolimit për ta parandaluar përhapjen e koronavirusit.