Lëmsh

Qeni i shpëton jetën pronarit pasi pësoi goditje në tru

Qeni i shpëton jetën pronarit pasi pësoi goditje në tru
 

Një qen, që më parë ishte problematik dhe u largua nga tre strehimore, shpëtoi pronarin e vet të ri pasi ai pësoi një goditje në tru në fillim të këtij viti.

Brian Myers, një 59-vjeçar amerikan, adoptoi qenin me emrin Sadie në fund të vitit 2020, sepse mendoi që t’i jepte një shans.