Lëmsh

Aeroplani në kamion, Boeing 727 “përshkoi” rrugët e Anglisë

 

Një aeroplan Boeing 727 i vitit 1968, dikur në pronësi të një kompanie ajrore japoneze, u transportua me sukses përgjatë rrugëve M5, M4 dhe M32, nga Aeroporti Cotswoldit në Bristol, Angli.

Trupi i avionit, pa krahë, u ble nga sipërmarrësi Johnny Palmer, me idenë për ta kthyer atë në një zyrë për kompaninë e tij Pitch Air, raportojnë mediat angleze.