Lëmsh

Një familje në Kolorado e bënë një gjarpër nga bora, 23 metra të gjatë

 

Për shumë njerëz, bërja e një dordoleci është një punë e madhe, por një familje në Kolorado i ka çuar gjërat në një tjetër nivel duke bërë një skulpturë të një gjarpri.

Morn Mosley dhe pesë motrat dhe vëllezërit e tij, kanë shpenzuar 10 orë duke punuar në modelin e një gjarpri i cili ka kënaqur vendasit.