Lëmsh

Diplomatët rusë u larguan nga Koreja e Veriut me karrocë

Diplomatët rusë u larguan nga Koreja e Veriut me karrocë
 

Një grup diplomatësh rusë dhe familjarët e tyre u larguan në mënyrë të pazakontë nga Koreja e Veriut. Ata përdorën një karrocë hekuri duke e shtyrë me dorë për shkak të masave strikte anti-COVID.

Për shkak të masave të rrepta, diplomatët mbetën pa zgjidhje tjetër, përveçse të përdornin karrocën e vogël