Lëmsh

Një dasmë bamirësie për çiftin e pastrehë

 

Rosalyn Ferrer, 50 vjeç dhe Rommel Basco, 55 vjeç, nga provinca Pampanga në Filipine, jetojnë në një tendë të vogël me gjashtë fëmijët e tyre për më shumë se dy dekada.

Ata mbledhin mbetje plastike për të siguruar ushqimin.