Lëmsh

Lajm “i keq” për përdoruesit e këtij ‘emoji’

Lajm “i keq” për përdoruesit e këtij ‘emoji’
 

Në javët e fundit është zhvilluar një diskutim i rreptë në rrjetet sociale për emojin e shumëpërdorur.

Bëhet fjalë për emocionin që paraqet fytyrën duke qeshur me lot. Disa komentues kanë thënë se ai tashmë është jashtë mode dhe duhet larguar nga përdorimi.