Lëmsh

Masat anti-Covid, nëntë policë anglezë gjobiten pasi u kapën duke ngrënë mëngjes së bashku

Masat anti-Covid, nëntë policë anglezë gjobiten pasi u kapën duke ngrënë mëngjes së bashku
 

Nëntë oficerë policie në një bashki të Londrës janë gjobitur me nga 200 funta pasi janë kapur duke ngrënë të gjithë së bashku mëngjesin në një nga lokalet e Londrës, duke shkelur kështu masat anti-Covid.

Një kalimtar i rastit i vërejti policët duke hyrë së bashku në nga një në lokal dhe i fotografoi ata e më pas të njëjtat ua dërgoi autoriteteve policore të cilat kujdesen për zbatimin e masave kundër virusit, shkruan DM.