Lëmsh

Japonezi që ofron veten “me qira”

Japonezi që ofron veten “me qira”
 

Një person nga Japonia ka ndërmarrë veprimin më të çuditshëm ndonjëherë, duke e ofruar vetën me qira.

Shoji Morimoto, 37 vjeçar nga Tokio kërkon 10 mijë jena, apo rreth 80 euro dhe heqjen e shpenzimeve për udhëtim e ushqim, për ta shoqëruar këdo që ka nevojë, shkruan The Independent.