Lëmsh

Pallati i festivaleve në Kanë largon qilimin e kuq për t’u shndërruar në qendër vaksinimi

Pallati i festivaleve në Kanë largon qilimin e kuq për t’u shndërruar në qendër vaksinimi
 

Lokacioni ku tradicionalisht mbahet festivali i famshëm i Kanës, dhe ku dominon eleganca dhe glamuri i sjellë nga parakalimi i yjeve mbi qilim të kuq, është transformuar në qendër vaksinimi në përpjekje të Francës për ta avancuar vaksinimin e popullatës.

E hapur të dielën më 9 janar, në këtë qendër të improvizuar e cila është pjesë e ndërtesës “Palais des Festivals et des Congres”, kryhet vaksinimi i punonjësve shëndetësorë dhe kujdestarëve mjekësorë të moshës 50 e më lartë, si dhe për personat që janë më të ri në moshë por kanë faktorë komorbiditeti.