Lëmsh

Në ditë dimri, grekët shijojnë plazhin dhe temperaturat e larta

Në ditë dimri, grekët shijojnë plazhin dhe temperaturat e larta
Foto: Reuters
 

Derisa Spanja dhe disa shtete evropiane janë goditur nga acari, Greqia është ndër vendet që po shijon të nxehtin dimëror.

Pamjet e publikuara në internet shfaqin persona që kanë dalë në plazh dhe po shijojnë rrezet e diellit. Këto pamje, thuhet se janë kontrast i madh me disa vende të tjera në Evropën Jugore.