Lëmsh

Infermieri grek improvizon dhomë të kujdesit intensiv në shtëpinë e tij për t’i trajtuar të afërmit me COVID-19

Infermieri grek improvizon dhomë të kujdesit intensiv në shtëpinë e tij për t’i trajtuar të afërmit me COVID-19
Foto: AP
 

Infermieri Gabriel Tachtatzoglou nuk ishte ndjerë mirë me opsionet e trajtimit shëndetësor në Selanik të Greqisë, kur gruaja, prindërit dhe vëllai i saj u infektuan me COVID-19. Selaniku është ndër zonat greke me më së shumti raste të konfirmuara me virus dhe spitalet e kujdesit intensiv janë të mbushura.

Tachtatzoglou i cili ishte karantinuar në shtëpi dhe nuk dilte në punë për shkak se të afërmit i rezultuan pozitivë, vendosi që ta sjellë eksperiencën e tij nga kujdesi intensiv dhe të kujdesej për ta.