Lëmsh

Mbretëresha Elizabeth 94-vjeçare nuk i ndahet kalërimit

Mbretëresha Elizabeth 94-vjeçare nuk i ndahet kalërimit
 

Mbretëresha Elizabeth II u fotografua teksa shëtiste me kalë rreth kështjellës së Windsor.

94-vjeçarja mbante një shami mëndafshi dhe një pallto bezhë për një udhëtim të qetë, teksa shoqërohej nga një ndihmës.