Lëmsh

Familja fitoi 127 milionë euro në lotari, por shumicën i dhuruan tek të afërmit dhe miqtë

Familja fitoi 127 milionë euro në lotari, por shumicën i dhuruan tek të afërmit dhe miqtë
 

Fituan Lotarinë e Vitit të Ri në Angli, duke arkëtuar 127 milionë euro.

Gjysma e kësaj shumë shkoi për dhurata, donacione, bamirësi.