Lëmsh

6-vjeçarja ka synim t’i ndihmojë të pastrehët, hapet fondacion në emrin e saj

6-vjeçarja ka synim t’i ndihmojë të pastrehët, hapet fondacion në emrin e saj
Foto: CNN
 

Bethany Moultry është vajzë me një veçanti të rrallë. Pavarësisht që është vetëm gjashtë vjeçare, dëshira për t’i ndihmuar të tjerët nuk i mungon.

Ajo njihet në rrethin e saj që dëshiron të ndihmojë njerëzit në nevojë. Disa muaj para se të përhapej koronavirusi, Beathy dhe nëna e saj, Collen Moultry, kishin ndihmuar një të pastrehë, i cili bredhte rrugës duke kërkuar lëmoshë.