Lëmsh

Ngjitet pa pajisje sigurie në ndërtesën 33-katëshe, arrestohet pasi zbret

Ngjitet pa pajisje sigurie në ndërtesën 33-katëshe, arrestohet pasi zbret
 

Qytetarë në Barcelonë kanë parë nga afër me frikë dhe habi një të ri që ka arritur me sukses të ngjitej në një ndërtesë 33-katëshe të shtunën.

George King u ngjit në ndërtesën ikonike “Agbar” pa asnjë pajisje sigurie.