Lëmsh

4 ndërtesa 144-katëshe shemben për 10 sekonda

4 ndërtesa 144-katëshe shemben për 10 sekonda
 

Autoritetet në Abu Dabi shembën me sukses 4 kulla 144-katëshe për t’i hapur rrugë ndërtimit të një kompleksi të ri turistik në zonën e ndërtuar.

Kullat e kompleksit “Mina Plaza Towers” u rrënuan brenda 10 sekondash dhe për shembjen e tyre u përdorën 6 mijë kg eksplozivë.