Lëmsh

Si duken pas 16 vitesh binjaket siameze

Si duken pas 16 vitesh binjaket siameze
 

Në Dhjetor 2001, u zhvillua një operacion i rrezikshëm në Birmingham për të ndarë binjaket siameze tre muajsh, Sanchia dhe Eman Mowatt.

Ata e filluan jetën në fokusin e plotë të mediave botërore, por çfarë bëjnë sot motrat 19-vjeçare që sfiduan shanset mjekësore?