Lëmsh

Stuhia tropikale Eta nxjerr në sipërfaqe mbetjet e anijes së viteve 1800

Stuhia tropikale Eta nxjerr në sipërfaqe mbetjet e anijes së viteve 1800
 

Në fillim të këtij muaji, gati e gjithë Amerika Qendrore dhe Florida u goditën nga stuhia tropikale Eta, që shkaktoi dëme të shumta materiale dhe të lënduar, si pasojë e përmbytjeve, erërave të forta dhe erozionit.

Rrëshqitjet e dheut kanë bërë që në bregun e plazhit Shën Agustin, në Floridën Veriore, të zbuloheshin mbetjet e një anije të vjetër.