Lëmsh

MeowTalk, aplikacioni për të përkthyer miaullimën e maces

MeowTalk, aplikacioni për të përkthyer miaullimën e maces

Një aplikacion që synon të përkthejë miaow-in e maces tuaj është zhvilluar nga një ish-inxhinier i Amazon Alexa.

MeowTalk regjistron tingullin dhe më pas përpiqet të identifikojë kuptimin.